PARKU

Autoriteti i Parkut
Pa Fosile
Rigjenerimi i Kullotave Malore

EKSKURSIONET

Rrugët Natyrore
Rrugët Tematike
Hyrjet Natyralistike

NATYRA

Uji
Pyjet
Preritë
Mjediset Shkëmbore
Gjeologjia
Flora
Fauna
Malet
Ekoetika

NJERËZIT

Aktivitetet Tradicionale
Historia

Logo e Parco Nazionale Dolomiti Bellunesi

NA VIZITONI

Hyrje në Park
Qendrat e Vizitorëve
Ku Mund të Hani
Ku Mund të Flini
Produktet Lokale
Informacione të Dobishme
Parashikimi i Motit

 
Italiano 
EnglishFrançaisDeutchSpanishPortugalNederlandsShqip
PolskiRomânăSlovenskiGreekUSAРусскийMagyar
ArgentinaChileTürkçeعربي日本語中文Latviski
Foto in flash

Bota e jetës së egër po pret për tu miqësuar me njeriun. (R .Payne)

   

NGJARJE DHE LAJME

Buletini Tracci@
Të Gjitha Lajmet
Çmime e Vlerësime
Artikuj rreth Nesh

 
EMASCertifikimi ISO-EMAS
Projekte evropianeProjekte Evropiane
EMASKarta e Cilësisë
EMASPunë në Zhvillim

MULTIMEDIA

Galeri Fotografish
Ekskursione Virtuale
Kamera Ueb
Video


dyqani
shkarkime
informacion
E Drejta e Autorit © Parco Nazionale Dolomiti Bellunesi - info@dolomitipark.it - tel. 0439 3328 - faks 0439 332 999 - Mirënjohje